• Leuk om kennis met je te maken!

    Leuk om kennis met je te maken!

Wij zijn Novaware uit Zwolle

Eén van de leukste internetbedrijven uit de buurt. Novaware is gespecialiseerd in het maken van succesvolle websites, applicaties en online oplossingen. Het gaat ons niet alleen om techniek; we bieden onze klanten een uitgebreide set aan marketingdiensten.

Maatschappelijk betrokken

Novaware bestaat sinds 2005 en heeft in 2017 een bewuste keuze gemaakt om zich te richten op organisaties die een verschil willen maken in de wereld. Deze organisaties kenmerken zich door hun maatschappelijke, ecologische of politieke doelstellingen. Wij zijn er voor de mensen en organisaties die streven naar een betere wereld, net als wij.

Zo werken wij volgens onze filosofie niet voor onze opdrachtgevers, maar juist voor de doelgroep die zij bedienen. Het raken van hun donateurs, patiënten, huurders of leden is onze werkelijke uitdaging.

Wij bouwen met Umbraco CMS

Voor onze online oplossingen maken wij gebruik van het Umbraco content management systeem (CMS). Wij zijn erg enthousiast over dit CMS, het bedrijf achter Umbraco en de groeiende community van ontwikkelaars wereldwijd. Graag zetten wij ons in om Umbraco verder op de kaart te zetten. Zo zijn wij in Nederland Umbraco Certified Gold Partner en voor de Benelux Umbraco Trainingspartner. Ook zijn wij medeorganisator van de Umbraco Gebruikersgroep Nederland (DUUG).

Ons team

Ons team bestaat uit verschillende specialisten. Samen vullen wij elkaar aan in de projecten die wij uitvoeren. Wij kiezen er bewust voor om in teamverband te werken. Zo zorgen wij dat de kennis en kunde van een ieder afzonderlijk optimaal wordt ingezet.

Oh ja, naast hard werken hebben we een hoop lol met elkaar en doen we allerlei leuke dingen. Denk daarbij aan bootjevaren in de stadsgracht, pizzaparty's, borrelen, tafelvoetballen, NERF-gevechten en niet te vergeten: regelmatig gaan we met een groep naar Umbraco-meetings in binnen- en buitenland!​

Bedrijfscultuur

Benieuwd naar onze bedrijfscultuur en naar je toekomstige collega's? Neem dan ook eens een kijkje op onze facebookpagina en op Jobsome

Jobsome

Onze medewerkers

Welke gezichten horen bij Novaware? Bekijk het hieronder.

Corné Strijkert

Lead Developer

Leonard van der Plas

Marketeer

Martijn Maris

CEO/Trainer

Renel Veldhuis

Office Manager

Maarten Regterschot

Digital Creative

Matty Ouwehand

Data analyst

Bernard Moes

.NET Developer & System Manager

Erik-Jan Westendorp

Scrum Master / .NET Developer

Dennis Spijkerboer

Trainer / Developer
Shapes Shapes

Roeline Knoll

Product Owner
Shapes Shapes

Berry Wijnia

Freelance Frontend developer
Shapes Shapes

Andrew Hartman

.NET Developer

Wat onze medewerkers zeggen

Wat onze medewerkers zeggen

Mooie projecten, uitdaging, leuke collega's en doorontwikkelen, daar kom ik mijn bed voor uit. Er zit volop uitdaging in het werken bij Novaware!

Corné Strijkert

CTO / Developer
Wat onze medewerkers zeggen

Werken bij Novaware is enorm afwisselend. Voor mij als office manager is geen dag hetzelfde en ik geniet ervan om ervoor te zorgen dat alles in, op en rond het kantoor op rolletjes verloopt. Want dan kan iedereen zijn werk het beste doen.

Renel veldhuis

Office Manager
Wat onze medewerkers zeggen

Nadenken over complexe vraagstukken rondom marketing en online zichtbaarheid, bouwen aan beter vindbare websites, teksten schrijven, data meten, analyseren en bijsturen. Het werken bij Novaware zorgt ervoor dat ik regelmatig bij klanten over de vloer kom om te helpen en te adviseren als het gaat om online marketing. Afwisselend en leuk!

Leonard van der Plas

Marketeer