Onze cultuur

Bij Novaware werken we hard, maar daarnaast hebben we een hoop lol met elkaar en doen we allerlei leuke dingen.

Onze cultuur

Wij hebben een echte samenwerkingscultuur. Niemand is te beroerd om een stapje harder te lopen voor elkaar en voor de klant. Want klanten blij maken daar gaan we voor!

Blije collega's

Maar blije collega’s is misschien wel net zo belangrijk. Gelukkig hebben we een heel tof team waarin iedereen tot zijn recht komt. Onze collega’s zijn betrokken bij elkaar en nemen ook tijd om samen stoom af te blazen. Bijvoorbeeld tijdens een potje Fifa! Maak jij Leonard met gemak in? Bewijs het maar!

Culinaire hoogstandjes

Liefde gaat door de maag toch?! Hier tenminste wel. Geregeld geven we een slinger aan de airfryer voor een middagsnack of worden er a la ‘live and cooking’ lahmachuns gemaakt door eigenaar Martijn. We hebben afgesproken dat we elke dinsdag & donderdag samen lunchen, en tussendoor als we zin hebben.

Oh ja, we eten ook wel eens gezond!

Onze cultuur

Leuke uitstapjes

Bij zijn is meemaken! We gaan vaak op pad met collega’s. Het ontbreekt je bij Novaware aan niks. Zo gaan we weleens bootje varen op de prachtige Zwolse stadsgracht, organiseren we borrels met en voor collega’s, vieren we elk hoogtepunt met een plopmoment en zijn de personeelsuitjes behoorlijk uitgebreid.

Novaware op Texel - 2019

  • novaware team

    Onze collega's aan het woord

    Iedere werkgever kan een overtuigende vacaturetekst schrijven. Leuk, maar wat weet je dan eigenlijk over de organisatie? Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van hoe het is om te werken bij Novaware heb je waarschijnlijk veel meer aan wat je toekomstige collega’s over Novaware te vertellen hebben.

    Lees meer
    Meer over Onze collega's aan het woord