Studiebudget

We reserveren voor elke collega een studiebudget zodat we blijven leren.

Studiebudget

Bij Novaware zetten collega’s stappen in hun carrière. Natuurlijk leer je van alles over Umbraco bij ons, maar dat er meer in de wereld is weten wij als geen ander. Daarom willen we onze blik constant verbreden en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden die onze oplossingen nog beter kunnen maken. En als dat betekend dat je daarvoor op cursus moet vinden we dat helemaal prima! Geweldig zelfs. Want onze collega’s zijn ambitieus en daarbij hoort ook de nodige ontwikkeling.

Meer over onze cultuur

Individueel opleidingsbudget

Voor elke medewerker reserveren we € 2000,- (op basis van 40 uur). Je bent zelf vrij om dit in te vullen en naar eigen inzicht te gebruiken. Natuurlijk sluit je opleiding of cursus wel aan bij het werk wat je doet. Maar op welk vlak jij een verdiepingsslag wilt maken of waar je juist wilt verbreden, dat is aan jou. 

Wat wil jij leren?

We hebben een persoonlijke aanpak, niet alleen voor onze klanten. Maar ook naar onze medewerkers toe. We kijken naar de kwaliteiten van onze collega's en proberen die zo goed mogelijk te benutten. Zo zorgen we ervoor dat je juist dat gaat doen waar je energie van krijgt!

Zet de stap!

Solliciteer op een van onze vacatures, werk met ons aan de meest uiteenlopende projecten en bouw aan oplossing waar onze klanten echt baat bij hebben.
Lees meer
Meer over Zet de stap!