Waarom Novaware?

Ontwikkel jezelf en ons door! Met leuke klanten, leuk werk en leuke collega's. Naast dit zijn er nog veel meer redenen om snel koffie te komen drinken!

Waarom Novaware?

Mooie werkplek, in het nieuwste creatieve broeinest van Zwolle

Een ruime en efficiënt ingerichte kantoorruimte in de grootste creatieve broedplaats van Zwolle. Lekker industrieel en rondom ons ontwikkelen er allerlei creatieve concepten. En tegelijkertijd is er bij ons op kantoor volop ruimte voor rustig en geconcentreerd werken. 

Volop mogelijkheden om te ontwikkelen

Wij houden van collega's die zichzelf en hun vak steeds opnieuw uitvinden. Daarom krijg je studie-uren van ons die je elke jaar mag gebruiken. Daar worden we allemaal beter van!

Genoeg afwisseling

Elke dag is anders; we werken voor veel verschillende klanten met elke hun eigen ontwikkelingen, vragen en issues.

Mooie klanten en projecten

Wij werken graag aan projecten voor klanten die de wereld een stukje mooier proberen te maken. 

Goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden

Het pakketje is niet compleet zonder goede verdienste en prettige voorwaarden natuurlijk. Je krijgt je eigen laptop en die mag je ook privé gebruiken bijvoorbeeld.

Bier in de koelkast

Niets is zo lekker als een koude witgekuifde jongen na werktijd. Bij Novaware staat het bier standaard voor je koud. Luid je het weekend liever in met een frisje? Hebben we ook.

Leuke uitstapjes

We gaan graag op pad. En als je bij ons werkt, ga je regelmatig mee als je dat wilt. We gaan jaarlijks naar Codegarden in Denemarken bijvoorbeeld!​