Waarom Novaware?

Ontwikkel jezelf en ons door! Met leuke klanten, leuk werk en leuke collega's. Naast dit zijn er nog veel meer redenen om snel koffie te komen drinken!

Hard werken en veel lol

Bij Novaware werken we hard, maar daarnaast hebben we een hoop lol met elkaar en doen we allerlei leuke dingen.

Wij hebben een echte samenwerkingscultuur. Niemand is te beroerd om een stapje harder te lopen voor elkaar, voor de klant én voor de beste techniek! Want tech is cool!

Onze collega’s zijn echte experts; ze hebben veel kennis en delen dat graag met elkaar. Want daar zijn we allemaal mee geholpen. Dus weet je het even niet, geen stress, iedereen wil je helpen. Onze collega’s zijn betrokken bij elkaar en nemen ook tijd om samen stoom af te blazen. Bijvoorbeeld tijdens een potje fifa!

Bij Novaware zijn we ambitieus!

We zoeken altijd naar innovatieve ideeën en nieuwe oplossingen. We houden van collega’s die zichzelf en hun vak steeds opnieuw uitvinden. Dat is de basis van ontwikkelen bij Novaware. Want wie wordt er nou niet blij van doen waar hij goed in is! Daarom gaan we graag met onze collega’s op zoek naar waar ze in uitblinken.

En waar zijn wij goed in?

Inmiddels hebben we ruim 15 jaar ervaring met Umbraco. En, al zeggen we het zelf, we zijn ook wel echte experts als het aankomt op bouwen met het Umbraco CMS. Erik-Jan werd zelfs al meerdere keren uitgeroepen tot topbijdrager door maar liefst 38 pull requests aan te maken.

Ook zijn we al jaren officieel trainer van Umbraco. We zijn zelfs als enige trainerspartner de gecertificeerde Umbracotrainingen in Nederland. Dus het is geen probleem als je nog geen Umbraco ervaring hebt. Dat leren we je zo bij en dan heb jij binnen no time ook je Umbraco certificaten.

.NET, C# en Umbraco

Als Umbraco Gold Partner zijn we dol op Umbraco, waarom?

Umbraco is meer dan een open source CMS. Het is een (h)echte community waar meer dan 200.000 ontwikkelaars constant samenspannen om het product naar een hoger level te tillen.

Umbraco is super schaalbaar. Wij zetten het systeem dan ook in voor kleine en grote projecten. Bij complexe projecten is een bijkomend voordeel dat je super easy allerlei andere systemen kan koppelen. Umbraco heeft dus een hele grote range en is inzetbaar voor de meest uiteenlopende projecten.  

Jimmy, een van onze ontwikkelaars over Umbraco

Studiebudget en doorgroeien

Bij Novaware zetten collega’s stappen in hun carrière. Natuurlijk leer je van alles over Umbraco bij ons, maar dat er meer in de wereld is weten wij als geen ander. Daarom willen we onze blik constant verbreden en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden die onze oplossingen nog beter kunnen maken. En als dat betekent dat je daarvoor op cursus moet vinden we dat helemaal prima! Geweldig zelfs. Want onze collega’s zijn ambitieus en daarbij hoort ook de nodige ontwikkeling. We reserveren voor elke collega een studiebudget zodat we blijven leren. 

Bij zijn is meemaken!

We gaan vaak op pad met collega’s; het ontbreekt je bij Novaware aan niets. Zo zijn onze personeelsuitjes behoorlijk uitgebreid en gingen we al eens naar Texel en de Ardennen. Maar ook een jaarlijks bezoek aan Codegarden in Denemarken staat op onze planning. Umbraco-kenners weten er waarschijnlijk wel van, Codegarden is bij uitstek het event voor Umbraco-gebruikers met veel plezier maar ook veel inspiratie!