Graag met uitjes!

Wij hebben een gezellig team en gaan er vaak op uit! Leerzaam, fun, teambuilding; onze uitjes zijn altijd tof.

Graag met uitjes!

We gaan er graag op uit met zijn allen. Zo hebben we er al heel wat legendarische uitjes op zitten. Van boogschieten tot en met karten en van Texel tot en met Denemarken. We maken van alles mee. Soms crasht de party letterlijk (zoals tijdens onze laatste kartesessie) en regelmatig leren we ervan, zoals de bokscoaching die we een tijdje geleden kregen. Altijd is het fun in ieder geval!

Novaware in Alkmaar - 2023

Voor ons jaarlijks weekend weg zijn we dit jaar afgereisd naar Alkmaar. Ons verblijf was in het Fallon hotel, een oude gevangenis die is omgebouwd tot hotel. In Alkmaar ondernamen we leuke activiteiten, aten en dronken we lekker, leerden we elkaar beter kennen en maakten we vooral veel plezier. We kijken alweer uit naar het volgende uitje!

 

Codegarden 2023

Dit jaar zijn we weer met 6 collega’s afgereisd naar Codegarden, hét Umbraco event van het jaar, in het Deense Odense! Deze week zat vol met gezellige en leerzame ervaringen. We hebben veel nieuwe inzichten opgedaan over het Umbraco CMS, verschillende workshops bijgewoond en interessante lezingen van verschillende sprekers gehad. We kijken nu alweer uit naar Codegarden 2024! 

Codegarden 2023

Novaware LAN-Party

Wat maakt werken bij Novaware nou zo leuk? Simpel, dat zijn natuurlijk de vele uitjes en activiteiten! Zo hebben we ook dit jaar weer de befaamde Novaware LAN-party gehouden. Deze avond stond in het teken van gezelligheid, competitie en onderlinge verbintenis. Zo was er de mogelijkheid om verschillende bordspelletjes te spelen, een enerverend FIFA-toernooi, een heuse VR-experience en namen onze collega’s het tegen elkaar op in de Quake III Arena.

Novaware LAN-Party

Novaware loopt de 4 Engelse mijl van Zwolle

Zaterdag 10 juni deed Novaware, samen met andere bedrijven, mee aan de 4 Engelse mijl van Zwolle. Het was een fantastische dag gevuld met energie, inzet en teamgeest. Ondanks de hoge temperaturen hebben onze collega’s het hoofd koel weten te houden en een mooie prestatie neergezet! Na afloop kon iedereen weer op krachten komen in de VIP-area van de Grote Kerk, waar de sportieve prestaties met een hapje en drankje uitgebreid zijn besproken. 

Novaware loopt de 4 Engelse mijl van Zwolle

Novaware ontsnapt… - Escape Room

Nouja figuurlijk dan. Onze collega’s zijn de uitdaging aangegaan bij The Great Escape in Zwolle. Onze collega’s namen het tijdens ‘the deal’ tegen elkaar op in een spannende battle. En niet geheel onbelangrijk: met succes! Iedereen heeft namelijk nèt binnen de tijd weten te ontsnappen. Onder het genot van een hapje & drankje in het centrum van Zwolle, zijn alle avonturen nog uitgebreid besproken. Op naar de volgende uitdaging!

Escape Room

Novaware bij bekerfinale in Zwolle

Zondag 12 maart waren wij aanwezig bij een hele spannende basketbalwedstrijd: de bekerfinale tussen de Landstede Hammers en ZZ Leiden! Helaas heeft Zwolle met een 72-70 nederlaag nipt verloren, maar wat hebben we genoten van een zinderende pot basketbal!  

Basketbalbekerfinale

Game on!

Novaware ging in het eerste weekend van februari helemaal los tijdens de Global Game Jam waar we aan meededen. Ons team nam de uitdaging aan en creëerde in een rap tempo (48 uur!) een knallend nieuw videospel. We zijn supertrots op wat we samen hebben bereikt en kijken uit naar nog meer Game Jams vol creativiteit en samenwerking! Ja en een hele hoop plezier natuurlijk.

Nieuwjaarsborrel

Om het oude jaar af te sluiten hebben wij een gezellige middag gehad waarin wij terugblikten op onze hoogte- en dieptepunten en vooruitblikken op onze doelstelling voor komend jaar. We hebben het jaar feestelijk afgesloten met champagne. Namens Novaware wensen we iedereen een gelukkig en gezond 2023!

Nieuwjaarsborrel
Nieuwjaarsborrel

Kerst bij Novaware

De feestdagen staan weer voor de deur! Daarom hebben wij met het team genoten van een gezellige kerstlunch bij de Zwolse theaters. Namens Novaware wensen wij iedereen een hele fijne kerst toe!

Kerstlunch

Weer naar Codegarden in Odense, Denemarken - 2022

Met z'n 8-en gingen we in 2022 naar Denemarken voor Codegarden, het jaarlijkse techfest van Umbraco CMS. Superleerzaam en heel gezellig! #H5YR!

Novaware in Maastricht

Codegarden 2022

Scherven brengen geluk

Afgelopen donderdag weer even ouderwets met het team eropuit. Lekker BBQ-en en daarna een workshop Glasfusion onder leiding van kunstenaar Arjan Boeve. Onze creaties worden op dit moment 'afgebakken' in de oven maar ik kan je alvast vertellen dat in ieder van ons een ware glaskunstenaar zit. 😁
Arjan Boeve bedankt voor de workshop en Remke Maris Fotografie voor alle mooie foto's!

Karten tot je crasht!

Gingen we karten met een groot gedeelte van het team. Als je heel goed kijkt zie je dat niet iedereen er na afloop even comfortabel bijstond. Dat had alles te maken met een megacrash in ronde 2 van de 2e heat. Resultaat: 1 kart total loss, 83 blauwe plekken (per deelnemer), een kneuzing hier en daar, een paar zere ruggetjes en goede, sterke verhalen over hoe heftig het was. Maar vooral heel veel zin om snel weer te gaan! Race je volgende keer ook mee? We zijn nog op zoek naar nieuwe collega's!

Karten

Novaware op Texel - 2019

Koken met sterren in de Librije

Novaware in de Ardennen - 2018

Ik wil ook mee!

Solliciteer op een van onze vacatures, werk met ons aan de meest uiteenlopende projecten en bouw aan oplossing waar onze klanten echt baat bij hebben. En ga mee naar het volgende uitje!
Lees meer
Meer over Ik wil ook mee!