Doorgroeien

Bij Novaware zijn we ambitieus!

Doorgroeien

We zoeken altijd naar innovatieve ideeën en nieuwe oplossingen. We houden van collega’s die zichzelf en hun vak steeds opnieuw uitvinden. En de basis van die ontwikkeling zijn de collega’s zelf. Want wie wordt er nou niet blij van doen waar hij goed in is! Daarom gaan we graag met onze collega’s op zoek naar waar ze in uitblinken.

Bekijk de vacatures

Waar zijn wij goed in?

In de afgelopen 16 jaar zijn we uitgegroeid tot een full-service digital agency. Onze roots hebben we in de techniek, maar we kunnen veel meer dan dat! We willen voor elke klant het verschil maken en doen dat door steeds een persoonlijke aanpak te hanteren. En verder?

  • Zo werken we voor meer dan 260 klanten
  • Zo hebben we meer dan 250 websites gebouwd
  • Zo beheren we meer dan 6000 domeinnamen
  • Zo hebben we meer dan 500 projecten afgerond
  • Zo hebben we meer dan 150 mensen opgeleid tot gecertificeerde Umbraco-experts

En, wij zijn goed in Umbraco!

We zijn al jaren officieel trainer van Umbraco en de enige gecertificeerde Umbraco trainerspartner in Nederland. Dus het is geen probleem als je nog geen Umbraco ervaring hebt. Dat leren we je zo bij en dan heb jij binnen no time ook je Umbraco certificaat.  

Doorgroeien

Wat zijn jouw ambities?

Ook zijn we hartstikke ambitieus, werken we graag samen en halen we altijd het onderste uit de kan! We houden er van als collega's zichzelf blijven ontwikkelen en bieden daarom ook een studiebudget voor elke collega. Zo sta je niet stil maar zet je echt stappen in je carrière.

Doen waar je goed in bent is leuk!

Daarom gaan we met ons personeel op zoek naar wie je bent, wat je kan en wat je nog zou kunnen leren. Zo blijf je jezelf niet alleen ontwikkelen als professional, maar ook als persoon.
Lees meer
Meer over Doen waar je goed in bent is leuk!