Persoonlijk

Personeelsnr: 00565201, no way! Bij ons ben je gewoon een badeend en geen nummer

Persoonlijk

Als je bij Novaware werkt, haal je pas echt alles uit jezelf. We kijken altijd naar wie jij als persoon bent, want niemand is gelijk. En omdat niemand gelijk is, heeft ook iedereen zijn eigen kwaliteiten, kenmerken en uitdagingen.

Daarom gaan we met ons personeel op zoek naar wie je bent, wat je kunt en wat je nog zou kunnen leren. Zo blijf je jezelf ontwikkelen als professional maar ook als persoon.

Wij zijn Novaware, wie ben jij?

Wij geloven er enorm in dat iedereen van betekenis is en willen dat ook zijn als bedrijf. Daarom beginnen we bij onze medewerkers. Als we merken dat je meer in je mars hebt gaan we je motiveren om je te ontwikkelen. De grondslag van die ontwikkeling ben je zelf. Iedereen is namelijk uniek en wel ergens goed in.

Doorgroeien

Zo zijn er in ons team verschillende collega’s die zijn doorgegroeid binnen Novaware en werden ‘gewone’ ontwikkelaars: software architect, lead developer, of scrum master.

Elke nieuwe medewerker begint met een persoonlijkheidstest. De uitkomst daarvan geeft inzichten in wat je kwaliteiten zijn. Op basis van deze kwaliteiten gaan we onderzoeken hoe we deze zo goed mogelijk tot zijn recht kunnen laten komen. Omdat je van nature over deze kwaliteiten beschikt zal het als vanzelf gaan en goed voelen.

Als je bij Novaware komt werken, zet je dus echt een stap in je carrière en krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.