Uitjes

Wij hebben een gezellig team en gaan er vaak op uit! Leerzaam, fun, teambuilding; onze uitjes zijn altijd tof.

We gaan er graag op uit met zijn allen. Zo hebben we er al heel wat legendarische uitjes op zitten. Van boogschieten tot en met karten en van Texel tot en met Denemarken. We maken van alles mee. Soms crasht de party letterlijk (zoals tijdens onze laatste kartesessie) en regelmatig leren we ervan, zoals de bokscoaching die we een tijdje geleden kregen. Altijd is het fun in ieder geval!

Novaware in Maastricht

Weer naar Codegarden in Odense, Denemarken - 2022

Met z'n 8-en gingen we in 2022 naar Denemarken voor Codegarden, het jaarlijkse techfest van Umbraco CMS. Superleerzaam en heel gezellig! #H5YR!

Scherven brengen geluk

Afgelopen donderdag weer even ouderwets met het team eropuit. Lekker BBQ-en en daarna een workshop Glasfusion onder leiding van kunstenaar Arjan Boeve. Onze creaties worden op dit moment 'afgebakken' in de oven maar ik kan je alvast vertellen dat in ieder van ons een ware glaskunstenaar zit. 😁
Arjan Boeve bedankt voor de workshop en Remke Maris Fotografie voor alle mooie foto's!

Karten tot je crasht!

Gingen we karten met een groot gedeelte van het team. Als je heel goed kijkt zie je dat niet iedereen er na afloop even comfortabel bijstond. Dat had alles te maken met een megacrash in ronde 2 van de 2e heat. Resultaat: 1 kart total loss, 83 blauwe plekken (per deelnemer), een kneuzing hier en daar, een paar zere ruggetjes en goede, sterke verhalen over hoe heftig het was. Maar vooral heel veel zin om snel weer te gaan! Race je volgende keer ook mee? We zijn nog op zoek naar nieuwe collega's!

Novaware op Texel - 2019

Koken met sterren in de Librije

Novaware in de Ardennen - 2018

Ik wil ook mee!

Solliciteer op een van onze vacatures, werk met ons aan de meest uiteenlopende projecten en bouw aan oplossing waar onze klanten echt baat bij hebben. En ga mee naar het volgende uitje!
Lees meer
Meer over Ik wil ook mee!